preloader

Нов живот за старото оборудване

Нов живот за старото оборудване
Новини

Нов живот за старото оборудване

Дългогодишният опит в рудниците на България отведе екипа на „Санрок“ в най-големия рудничен комплекс в Сърбия. Тук специалистите на фирмата се срещат с идентичния казус по удължаване живота на консуматива при най-добра цена.
Последният пример за това е току що ремонтираната 15 m3 кофа на минен хидравличен багер KOMATSU PC 3000-6E, за която доставихме материали за нейното възобновяване.
И понеже в основата на работата ни стои доверието, по този проект то се оказа ключов фактор, в едно с единомислието с партньорите ни, че при тежките условия на работа не бива да се прави компромис с консуматива. Ето защо, предложихме добре познатата в България минна система ESCO S-Posilok подходяща за внедряване при над 300 тонни машини. Прецизирахме общото тегло така, че да не го увеличаваме прекомерно, с което да не затрудняваме работата на машината и да подпомогнем увеличаването на нейното КПД. Добавихме междузъбия Toplok, ъгли, допълнителни подсилващи елементи и протектори по страниците. Крайният продукт ни хареса – старият ветеран е готов отново да се върне в окопа.