preloader

Санрок достави най-новия вариант на чистачи за гумено-тарнспортни ленти

Санрок достави най-новия вариант на чистачи за гумено-тарнспортни ленти
Новини

Санрок достави най-новия вариант на чистачи за гумено-тарнспортни ленти

Санрок ООД вече достави на свои клиенти уникални чистачи за гумено-тарнспортни ленти, които позволяват обслужване и подмяна на износени сегменти без да се спира конвейера.
Това е най-новият вариант на чистач на фирма Schulte Strathaus, която произвежда висококачествени решения за почистване на гумено-транспортни ленти и намаляване на запрашаемостта.
Подмяната на сегменти се извършва отстрани на конвейера бързо и безопасно. Не са необходими големи усилия, съкращава се времето за поддръжка, производителността се увеличава.
Чистачът STARCLEAN® от типа 86RS e предвиден да се използва за почистване на остатъци от материал от конвейерната лента директно при разтоварващия барабан като първичен чистач.
При определени случаи, този чистач може също да се ползва като вторичен чистач. Това се препоръчва за материали, които полепват по лентата и се изисква регулярно изваждане и почистване на чистача.
В зависимост от широчината на лентата и типа на транспортинания материал се използват различни комбинации от работни сегменти и оси за оптимални почистващи резултати.
Благодарение на специалния дизайн на скраперната ос и скраперните сегменти прикрепени към нея е възможно обслужване като се изваждат сегментите странично на лентата без някой да e необходимо да спре конвейерната система.