preloader

За Нас

SanRock

25 години коректно партньорство
Създадена през 1996 г., „САНРОК“ стартира дейността си като част от дистрибуторската мрежа на голяма шведска компания за минно-пробивно оборудване.
Още с прохождането си, фирмата се развива успешно и като директен вносител на широка гама продукти за минната промишленост и строителството. В последващите, вече 25 години, непрекъснато разширява дейността си, предлагайки най-новите решения и технологии и навлизайки във все повече сфери на индустрията.
Понастоящем, „САНРОК“ е запазена марка и утвърдено име в бранша, с офиси и складове в няколко града на страната. Дейността на фирмата е изцяло съобразена със спецификите на българския пазар.
Поддържане на складови наличности от най-често търсените продукти, индивидуален подход към потребностите на всеки клиент, бързо и качествено обслужване – това са основни приоритети за екипа от опитни и висококвалифицирани специалисти.
През 2018 г. „САНРОК“ прескочи още една граница, установявайки се активно на сръбския пазар. Основната цел е една - да работим по същия всеотдаен начин и да постигнем добрата репутация, която вече имаме в България.
От 2012 г. „САНРОК“ ООД е сертифицирана по ISO 9001.
We are SanRock copy

Ние сме SanRock!

Вече над 25 години продължаваме да сме Вашият сигурен и надежден партньор, а предлаганите от нас резервни части за Вашите машини и съоръжения осигуряват ефективността и дълготрайността на използваната от Вас техника.
Тунелно строителство - Tunelling

Защо точно SanRock?

Ние сме екип от професионалисти с богат опит в снабдяването на минно, строително и пътно-строително оборудване.
Специализирани сме и в осигуряването на резервни части и допълнителни сервизни услуги и компоненти.
Stocks

Офиси и складова база

Поддържаме голяма част от артикулите си в няколко склада, разположени на територията на страната, с което доказваме,че сме способни да реагираме своевременно на възникналите Ви потребности.